Salvează Ouăle de Găină - Aventurile Lui Pip

Daca iti plac soriceii haiosi din desenele animate, in acest joc soricelul Pip este personajul principal, este cel ale carui aventuri sunt baza acestui joculet. Intra in aventura lui Pip si ajuta-l sa salveze ouale de gaina de la ferma. Gainile de la ferma fac foarte multe oua, iar acestea sunt puse pe randuri. In timp ce randurile de oua cresc in inaltime, coiotul cel rau este pregatit deasupra gardului de la cotetul gainilor si asteapta sa puna mana pe oua, sa le fure si sa le manance. Pip este cel care trebuie sa aibe grija ca ouale sa nu fie furate si mancate de catre acest animal rau si furacios. Salveaza ouale de gaina, jucandu-te acest joc. Trebuie sa elimini ouale de pe plansa jocului. Apasa click pe o serie de minim 3 oua pentru a le colecta de la ferma si de pe plansa jocului. Cu cat elimini mai multe oua odata, cu atat mai multe puncte primesti. In fiecare nivel ai un numar minim de oua pe care trebuie sa le colectezi. Pe plansa sunt si oua speciale colorate cu galben auriu sau cu culori stridente care pot fi eliminate la singular, dar si puisori mici care elimina un rand vertical de oua.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca, fiecare nivel are un numar minim de oua pe care trebuie sa le colectezi din cotetul gainilor.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Salvează Ouăle de Găină - Aventurile Lui Pip" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joculet.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Salvează Ouăle de Găină - Aventurile Lui Pip": Trebuie sa ai grija de ferma de gaini. Esti soricelul Pip, personajul principal din acest joculet, cel care trebuie sa colecteze ouale de gaina de la ferma inainte ca coiotul care asteapta sa le fure si sa le manance. Salveaza ouale din fiecare nivel al jocului pentru a putea trece la o runda urmatoare si pentru a strange cat mai multe puncte.

Părerile celor care au jucat "Salvează Ouăle de Găină - Aventurile Lui Pip"