Restaurantul lui Cupidon

Bine ai venit in Restaurantul lui Cupidon, un restaurant in care baietii si fetele care intra, vor deveni un cuplu perfect in functie de alegerea lui Cupidon. In acest restaurant intra doar oameni singuri, atrasi de farmecul acestui restaurant si cu speranta de a gasi perechea potrivita pentru ei. Ajuta-l pe Cupidon sa ii aseze corect la masa si serveste-le mancarea preferata, astfel magia iubirii ii va cuprinde si acestia se vor indragosti si vor pleca impreuna. Incearca sa finalizezi fiecare zi (un fel de runda) a jocului, ajutand la cuplarea fetelor singure si al baietilor singuri care intra in acest restaurant si asteapta sa fie invitati la o masa si sa fie serviti cu mancarea preferata inainte ca asteptarea lor sa fie deranjanta si acestia sa plece din cauza timpului de asteptare prea mare. Deci, atentie mare. Trebuie sa te grabesti sa ii asezi la masa si mai apoi sa le servesti mancarea preferata.

Cupidon (din latina, Cupido, cu sensul de dorinta) este zeul iubirii. Este adesea prezentat ca fiul zeiței dragostei Venus, fiind cunoscut în latină și ca Amor. Echivalentul său grec este Eros.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Restaurantul lui Cupidon" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joculet se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Restaurantul lui Cupidon": Pentru a te juca foloseste Mouse-ulMouse-ul, astfel, cand un client intra in restaurant, apasa click pe el si pe un loc la o masa. Aseaza clientii la masa astfel incat fiecare masa sa aibe un baiat si o fata, altfel Cupidon nu ii poate face sa se indragosteasca. Serveste-le mancarea preferata inainte ca acestia sa se plictiseasca asteptand.

Părerile celor care au jucat "Restaurantul lui Cupidon"