Red Car - Maşina Roşie de făcut Drifturi 2

Esti un impatimit al drifturilor si ai acum ocazia sa conduci o masina rosie special construita si adaptata pentru facut drifturi pe o pista amenajata pentru acest tip de competitie. Masina are niste cauciucuri speciale cu care poti face drifturi pe pista. De altfel, si pista este special conceputa si cu un drum alunecos, astfel incat soferii de rally sa faca teste si sa se antreneze pentru drifturi de foarte multe puncte. Trebuie sa faci drifturi si sa strangi puncte in fiecare runda a jocului, fara sa lovesti masina de marginea drumului. Daca ai lovit masina, atunci nu mai poti conduce o masina accidentata si jocul se termina.

Jocul are doua moduri in care te poti juca si poti face aceste drifturi, modul normal in care trebuie sa strangi un minim de puncte contra timp, si modul liber (free), in care te poti juca fara sa ti cont de puncte sau de timp, pentru a exersa aceste drifturi. Pentru fiecare drift o sa primesti puncte.

Îţi place acest joc? 60% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Red Car - Maşina Roşie de făcut Drifturi 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce masina rosie si pentru a face drifturi.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Red Car - Maşina Roşie de făcut Drifturi 2": Scopul tau in acest joc este sa strangi puncte in urma unor cascadorii pe care le faci cu masinuta rosie. Ai o masina cu care poti face drifturi pe o pista special amenajata pentru astfel de manevre. Nu esti la raliu, trebuie sa conduci astfel incat masina sa derapeze controlat si sa strangi puncte pe care le primesti in functie de cat de tare a fost driftul / derapajul controlat.

Părerile celor care au jucat "Red Car - Maşina Roşie de făcut Drifturi 2"