Războiul Corăbiilor

Vremurile sunt tot mai grele si lupta pentru teritoriu devine din ce in ce mai grea. Esti capitanul unei corabii care navigheaza pe mare si transporta hrana pentru populatie. In calatoria ta trebuie sa te lupti cu celelalte nave care navigheaza pe mare. Trebuie sa tragi cu tunurile in ele si sa le distrugi, altfel, acestea vor incerca acelasi lucru cu tine, cu nava ta si cu echipajul tau.

Daca reusesti sa distrugi vasele adversare, primesti bani si poti face upgrade-uri la corabia ta. Poti cumpara tunuti, ghiulele, bombe, rachete, poti angaja mai mult echipaj, iti poti imbunatati apararea sau poti achizitiona chiar si puteri supranaturale, cum ar fi "Vocea lui Calypso".

Îţi place acest joc? 100% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Războiul Corăbiilor" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca si tasta SPACE pentru a trage in navele adversarilor.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Războiul Corăbiilor": Misiunea ta din acest joc este sa distrugi toti inamicii care navigheaza in apele tale. Castigi bani pe care ii poti cheltui pe imbunatatiri la corabia pe care o conduci. Esti un marinar, un capitan de vas care trebuie sa ajunga la destinatie si trebuie sa lupte impotriva piratiilor. Este un fel de joc cu pirati, in care trebuie sa elimini fiecare pirat si fiecare nava care te ataca.

Părerile celor care au jucat "Războiul Corăbiilor"