Război cu Catapulta în Looney Tunes

Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate, produse intre 1930 si 1969. In acest joc te poti juca cu 4 dintre personajele din Looney Tunes: motanul vagabond Sylvester care incearca sa il manance pe Tweety la pranz, ratoiul negru Daffy Duck, vanatorul timid Elmer Fudd care incearca tot timpul sa il vaneze pe Bugs Bunny sau pe Daffy Duck dar din pacate nu reuseste niciodata si Porky Pig, porcusorul mic si grasut ce poarta tot timpul o haina albastra, o camasa alba si un papion rosu.

Dupa ce ai ales un personaj cu care sa te joci, trebuie sa tragi cu catapulta in obiectele care plutesc in lacul dintre tine si adversarul tau. Trebuie sa reglezi unghiul din care tragi cu prastia si viteza cu care lansezi nuca de cocos.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Război cu Catapulta în Looney Tunes" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca in lumea desenelor animate Looney Tunes.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Război cu Catapulta în Looney Tunes": Alege unul din caracterele din desenele animate "Looney Tunes": Sylvester, Daffy Duck, Elmer Fudd sau Porky Pig. Regleaza unghiul catapultei si viteza de lansare a proiectilului. Cand este randul tau sa tragi, apasa pe butonul din partea dreapta jos, "Launch". Cine distruge mai multe obiecte de pe lac, acela castiga.

Părerile celor care au jucat "Război cu Catapulta în Looney Tunes"