Rapunzel la Cumpărături la Mall

Printesa ta favorita, Rapunzel, merge astazi la cumparaturi la Mall. Vrei sa o insotesti in extraordinara aventura fashion pe Rapunzel si sa o ajuti sa-si aleaga niste haine frumoase cu care se va imbraca? Rapunzel a observat ca are dulapul gol si isi doreste foarte mult sa isi cumpere rochite cu care se poate imbraca la petreceri si cand iese la plimbare. Pentru a merge la cumparaturi, Rapunzel are nevoie de bani, iar banii se fac muncind, asa ca printesa se pune la calculator, pe treaba. Strange toti banii pe care Rapunzel ii face muncind la calculator, pentru a putea avea bani la shopping. Poti colecta bancnotele verzi, dolarii, pana cand timpul se scurge, iar apoi veti pleca la Mall cu taxi-ul. Ajut-o pe Rapunzel sa isi aleaga hainele de la magazin, iar daca ramane fara bani, intoarcete cu ea acasa si mai strangeti niste bani. Dupa ce Rapunzel isi va cumpara toate hainele, rochitele si pantofii doriti, ea isi va putea umple sifonierul asa cum si-a dorit dintotdeauna.

In acest joc, cand Rapunzel munceste, poti colecta bani doar pentru o scurta perioada de timp. Deci, trebuie sa te grabesti pentru a putea strange cat mai multi bani. Insa, daca Rapunzel ramane fara bani la Mall, se poate intoarce acasa pentru a munci mai mult. Calculeaza matematic sumele si vezi ce poti cumpara. Fii un manager bun pentru fondurile printesei Rapunzel.

Îţi place acest joc? 89% 17 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Rapunzel la Cumpărături la Mall" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Rapunzel la Cumpărături la Mall": Strange bani pentru Rapunzel, apasand click pe bancnotele verzi de dolari, pentru a putea merge la Mall, la cumparaturi de haine si pantofi. Rapunzel isi doreste un dulap plin de rochite si pantofi. Poti cumpara haine doar daca ai destui bani. Cumpara de toti banii, diferite articole de imbracaminte sau incaltaminte sau accesorii, apoi intoarcete acasa pentru a mai munci pentru bani. Ajut-o sa isi indeplineasca visul.

Părerile celor care au jucat "Rapunzel la Cumpărături la Mall"