Ralph Strică-Tot şi Obiectele Ascunse

Ralph Strică-Tot are acum propriul joc de obiecte ascunse pe care nu le-a stricat inca. Da, este un joc in care trebuie sa cauti obiectele ascunse pe plansele din Wreck It Ralph. Pe fiecare plansa se afla mai multe obiectele pozitionate astfel incat sa iti fie cat mai greu sa le gasesti. Fiecare obiect gasit si eliminat de pe plansa, iti aduce puncte, iar daca apesi gresit pe suprafata jocului si acolo nu este nici unul dintre obiectele ascunse cautate, atunci pierzi din punctele stranse deja. Pentru a vedea lista de obiecte ascunse, in dreapta plansei jocului este un buton cu o sageata care palpaie. Apasa pe sageata pentru a aparea lista de obiecte.

Jocul are cateva nivele pe care le poti juca. Fiecare nivel are o alta plansa de joc si alte obiecte ascunse pe care va trebui sa le gasesti si sa le elimini pentru a primi puncte si pentru a putea termina jocul.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Ralph Strică-Tot şi Obiectele Ascunse" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Ralph Strică-Tot şi Obiectele Ascunse": Cauta toate obiectele ascunse din lista de obiecte ascunse de pe plansele cu Ralph cel ce Strică-Tot. Apasa cate un click pe fiecare obiect gasit pentru a-l elimina.

Părerile celor care au jucat "Ralph Strică-Tot şi Obiectele Ascunse"