Puzzle Mania - Tom şi Jerry

Puzzle cu Tom şi Jerry este un alt joc de tipul jigsaw din seria "Puzzle Mania" in care personajele principale de pe plansa de aranjat sunt Tom şi Jerry. Acest puzzle frumos este destul de simplu si trebuie sa potrivesti piesele de jigsaw pe plansa astfel incat sa faci imaginea completa a celor doua personaje din desenele animate.

Acest joculet de puzzle nu este asa cum v-ati obisnuit, pentru a gasi pozitie unei piese trebuie sa intorci piesa in sensul acelor de la ceas pana cand este in pozitia corecta si sa o pui la locul ei pe plansa.

Tom şi Jerry (Tom and Jerry) este o serie desene animate, care prezintă o pereche de dușmani, o pisică de casă și un șoricel amuzant. Serialul de desene animate cu Tom si Jerry este unul dintre cele mai bune si mai frumoase animatii pentru copii.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Puzzle Mania - Tom şi Jerry" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Puzzle Mania - Tom şi Jerry": Alege pe rand cate o piesa din puzzle-ul cu Tom şi Jerry, roteste-o in sensul acelor de ceasornic apasand click stanga, pana cand piesa se roteste la pozitia care trebuie sa o aibe pe plansa de puzzle. Pune-o pe locul ei si continua cu urmatoarele piese pana termini acest puzzle.

Părerile celor care au jucat "Puzzle Mania - Tom şi Jerry"