Puzzle Mania - Ratatouille

Un nou Puzzle cu Ratatouille, un alt joc de tipul jigsaw din seria "Puzzle Mania" in care personajul principal de pe plansa de aranjat este Ratatouille, soricelul bucatar din filmul de desene animate cu acelasi nume. Acest puzzle dragut cu caracterul din film este destul de simplu si trebuie doar sa potrivesti piesele de jigsaw pe plansa astfel incat sa faci imaginea completa personajului din desenele animate, prins in capcana.

Acest joculet de puzzle nu este asa cum v-ati obisnuit, pentru a gasi pozitie unei piese trebuie sa intorci piesa in sensul acelor de la ceas pana cand este in pozitia corecta si sa o pui la locul ei pe plansa.

Ratatouille este numele unui soricel pasionat de gatit si de arta culinara care invata tot ceea ce stie din acest domeniu urmarind o emisiune TV al unui mare si binecunoscut bucatar din Paris. Acesta se pierde de grupul de soareci din care facea parte si care era condus de tatal lui si ajunge intr-o bucatarie unde incepe sa gateasca alaturi de bucatari adevarati. Filmul, dar si jocul sunt foarte foarte frumoase.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Puzzle Mania - Ratatouille" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Puzzle Mania - Ratatouille": Alege pe rand cate o piesa din puzzle-ul cu soricelul Ratatouille, roteste-o in sensul acelor de ceasornic apasand click stanga, pana cand piesa se roteste la pozitia care trebuie sa o aibe pe plansa de puzzle. Pune-o pe locul ei si continua cu urmatoarele piese pana termini acest puzzle.

Părerile celor care au jucat "Puzzle Mania - Ratatouille"