Prison Escape

Un joc foarte interesant în care eşti un prizonier capturat de armata germană şi trebuie să evadezi din inchisoare, căutând pe fiecare planşă din joc, o uşă/fereastră de scăpare. În joc poţi să te mişti în orice direcţie, poţi împinge diferite obiecte din joc, care te încurcă sau care te ajută în diferite faze ale jocului. Fă orice poţi, dar salvează-te şi dute acasă!

Jocul are mai multe planşe, iar pe fiecare planşă, dacă nu ai reuşit sau ai greşit vreo mutare, ai posibilitatea să reîncerci.

Îţi place acest joc? 67% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Prison Escape" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele A, S, W şi D pentru a te mişca şi a muta obiecte de pe planşă. Pentru a o lua de la capăt pe aceiaşi plansă, apasă butonu "Retry" din joc.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Prison Escape": Trebuie să evadezi din închisoarea nemţească în care te afli. Caută ieşirea pe fiecare planşă pe care ajungi, mută obiectele care te încurcă sau foloseşte-le ca declanşatoare pentru a putea ajunge la uşă/fereastră/ieşire. Fereşte-te de soldaţii santinelă şi încearcă să ajungi acasă.

Părerile celor care au jucat "Prison Escape"