Prison Break - Evadează din Puşcărie

Un joc super captivant in care trebuie sa iti croiesti drumul spre libertate din inchisoarea in care ai fost inchis pe nedrept cu scopul de ati dovedi nevinovatia. Este de fapt un labirint incurcat, un puzzle pe care trebuie sa il rezolvi de fiecare data cand incerci sa evadezi. La inceput o sa fie greu, pentru ca nu o sa sti unde sunt pozitionati gardienii din inchisoare, insa, daca te joci de mai multe ori si nu ai uitat calea cea mai buna, pana la urma vei reusi sa evadezi din inchisoare.

Mergi prin tunele, coboara in pasaje, fereste-te de gardienii inarmati ai inchisorii si catara-te prin labirintul din puscarie.

Îţi place acest joc? 85% 19 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Prison Break - Evadează din Puşcărie" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a te juca trebuie sa folosesti tastele cu sagetitastele cu sageti. Cauta drumul potrivit mergand prin inchisoare.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Prison Break - Evadează din Puşcărie": Inchisoarea are deja tunele si pasaje secrete pe care le-au sapat alti detinuti care au incercat sa evadeze si sa scape de inchisoare. Trebuie sa incerci si sa cauti drumul spre iesire. Poti incerca sa scapi din puscarie de cate ori vrei.

Părerile celor care au jucat "Prison Break - Evadează din Puşcărie"