Prinţul Persiei - Prince of Persia

Daca iti plac jocurile de aventura in care trebuie sa treci printr-o gramada de provocari, misiuni de indeplinit si foarte multe capcane si obstacole care iti stau in cale, atunci jocul "Prinţul Persiei - Prince of Persia" este ceea ce cauti.

In acest superb joc, o adaptare in Flash a vechiului si indragitului joc "Prince of Persia", misiunea ta este sa urci in donjon la castelul Vizirului si sa il opresti inainte sa dezlantuie "Nisipurile timpului" - o furtuna de nisip care sa distruga lumea intreaga. In camera tronului, Vizirul se pregateste sa asupreasca intreaga lume, iar tu trebuie sa il opresti, sa treci de toate obstacolele, capcanele si fiintele fantastice care vor sa te incetineasca. Ai la dispozitie doar 8 minute in care poti sa iti indeplinesti misiunea.

Donjonul este turnul cel mai înalt al unei cetăți, care are rolul de a servi ca punct de observație, de loc de tragere și de ultim refugiu dacă restul cetății tocmai a fost ocupată de inamic. Acest turn, sau bastion fortificat, servea în general ca reședință a stăpânului (vizirului) castelului.

Îţi place acest joc? 74% 34 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Prinţul Persiei - Prince of Persia" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca pe plansa, SPACE pentru a sari, pentru a te catara, SHIFT pentru a apuca/colecta diferite elemente de pe jos.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Prinţul Persiei - Prince of Persia": Misiunea ta in acest joc cu Prinţul Persiei - Prince of Persia este sa opresti "Nisipurile timpului", furtuna de nisip care va distruge toata lumea. Cauta pe plansa drumul spre donjon si opreste-l pe Vizir. Fereste-te de capcanele din drumul tau si lupta-te cu fiintele fantastice care vor sa te opreasca. Jocul este contra timp.

Părerile celor care au jucat "Prinţul Persiei - Prince of Persia"