Prepară şi Decorează un Tort - Creation Cake

In acest joc de gatit trebuie sa alegi un model de tort pe care vrei sa-l prepari si pe care va trebui sa il decorezi dupa model, dar si dupa bunul plac. Acest joc distractiv pentru copii iti pune la dispozitie posibilitatea de a alege intre 3 modele de torturi pe care le poti face si tu, si pe care le poti decora cum vrei sau dupa modelul initial pe care l-ai ales.

Jocul are si o mica povestioara in care, un prieten cu Didi isi serbeaza ziua de nastere, iar tu va trebui sa gatesti un tort la alegere din cele 3 modele. Tortul preparat si decorat de tine va ajunge pe masa de la petrecerea acestui prieten. Tortul trebuie gatit cu grija si decorat cat mai creativ, pentru ca este un eveniment si un tort special, va fi mancat de prietenii lui Didi.

Jocul iti da posibilitatea sa alegi intre trei modele de tort pe care le poti prepara. Fiecare model de tort ales are diferite ingrediente si aranjamente (bombonici, fructe, creme, frisca, etc) pe care le poti folosi la aranjat si decorat. Este un joculet special facut pentru fetele si fetitele care iubesc acest tip de jocuri.

Îţi place acest joc? 93% 13 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Prepară şi Decorează un Tort - Creation Cake" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Prepară şi Decorează un Tort - Creation Cake": Misiunea ta in acest joc este sa prepari si sa decorezi un tort care va fi oferit unui prieten de-al lui Didi care isi sarbatoreste ziua de nastere. La inceputul jocului trebuie sa alegi un model de tort, dupa care trebuie sa urmaresti instructiunile din joc care te vor ajuta sa gatesti tortul respectiv. Vei primi apoi mai multe ingrediente si aranjamente pe care le poti folosi la decorarea tortului.

Părerile celor care au jucat "Prepară şi Decorează un Tort - Creation Cake"