Politist vs Gangsteri

Un mega joc de actiune in care esti un politist care urmareste o grupare de gangsteri periculosi care fac legea pe strazile din orasul cel mare. Misiunea politistului este sa elimine toata amenintarea care se afla pe strazi, mai exact, sa impuste pe gangsterii care au preluat strazile si care nu mai respecta legea. Acesti gangsteri sunt foarte bine inarmati cu pistoale si mitraliere, au masini puternice si elicoptere din care arunca cu bombe in politistul care este in misiune. Impusca-i pe toti, fereste-te de gloantele lor si de bombele care sunt aruncate inspre tine si incearca sa cureti strazile de aceste personaje raufacatoare.

Acest joc are mai multe nivele pe care le poti trece avansand in joc, prin eliminarea cator mai multi gangsteri de pe strada si daca ramai in viata si nu te elimina gangsterii pe tine. Fii atent la miscarile dusmanului, apara-te si trage in toti acesti criminali si hoti care te ataca in plin. Fiecare gangster este inarmat si trage cu arma in tine. Politia te-a desemnat doar pe tine in aceasta misiune grea, deci nu o sa ai intariri din partea Politiei.

Jocul este plin de actiune, impuscaturi dar si violenta si animatii care contin sange. Nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Îţi place acest joc? 88% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Politist vs Gangsteri" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca pe plansa si Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si a trage in gangsteri.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Politist vs Gangsteri": In acest joc trebuie sa tragi in gangsterii de pe strazi. Trebuie sa ii elimini pe toti, pentru ca acestia sunt niste criminali si niste hoti care vor sa preia puterea. Trage in tot ce misca, in gangsterii cu pistoale si mitraliere, in cei care vin cu masina sau chiar cu elicopterul. Fereste-te de gloantele lor si de bombele care sunt aruncate pentru a te elimina.

Părerile celor care au jucat "Politist vs Gangsteri"