Playing with Fire 2

Selectează numărul de jucători (1 Player / 2 Players), numărul de adversari şi nivelul (level) pentru a începe. Aruncă în aer inamicii folosind bombe înainte să te distrugă ei pe tine. Distruge cât mai multe blocuri/pătrăţele pentru a descoperi mai multe bombe şi diferite abilităţi speciale pe care le poţi folosi împotriva inamicilor. Fiecare jucător are 3 vieţi, deci vor trebui ucişi de 3 ori pentru a fi eliminaţi din joc. Fiecare rundă este limitată la 3 minute. Fiecare joc câştigat îţi aduce numărul de secunde rămas din timp, înmulţit cu 250, ori numărul de adversari din joc. Pierderea unui joc îţi va lua din puncte în acelaşi mod.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Playing with Fire 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Player 1 va folosi săgeţilesăgeţile pentru a se deplasa şi tasta ; pentru a plasa bombe. Player 2 va folosi tastele W, A, S şi D pentru a se deplasa, iar tasta ~ pentru a plasa bombe.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Playing with Fire 2": Alege numărul de jucători (1 sau 2 Players), de adversari şi nivelul dorit pentru a începe. Deplasează-te printre blocuri, plasează bombe şi ascunde-te până explodează bomba pentru a nu te răni şi pe tine. Culege toate bombele si abilităţile ce se ascund sub pătraţele şi aruncă în aer şi adversarii. Fiecare adversar are 3 vieţi, aşa că va trebui să iî omori de 3 ori pentru a fi eliminaţi din joc.

Părerile celor care au jucat "Playing with Fire 2"