Pizza cu Livrare la Domiciliu

Ai grija de cartierul plin de oameni care comada pizza la domiciliu. In acest super joc de management al unei pizzerii dintr-un orasel este foarte distractiv si usor de jucat. Misiunea ta este sa ai grija de o pizzerie dintr-un cartier de case. Trebuie sa preiei comenzi telefonice de la clienti, sa gatesti modelele de pizza pe care clientii le comanda, sa le pui in cuptor, apoi sa le trimiti la domiciliu cu masinile de livrat pizza de la pizzeria pe care o administrezi.

Jocul este foarte frumos si interesant, insa ca orice joculet de pe net, si in acest joc trebuie sa te grabesti pentru a face treaba buna. Clientii nu au prea multa rabdare si iti ofera un timp scurt de asteptare in care tu trebuie sa coci si sa pregatesti pizza pentru livrare direct la ei acasa. Daca pizza ajunge cu intarziere la client acasa, acesta o va primi gratis, fara sa plateasca nimic. Deci nici nu va plati pizza si nici nu iti va oferi bacsis.

Jocul are si un tutorial cu instructiuni detaliate in limba engleza cu poze si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea castiga bani si puncte din vanzarea de pizza. Jocul poate fi jucat in modul usor, mediu sau greu. Incepatorii sunt sfatuiti sa joace in modul cel mai usor pentru a se obisnui cu pasii care trebuie urmati pentru a gati si livra pizza.

Îţi place acest joc? 75% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Pizza cu Livrare la Domiciliu" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Pizza cu Livrare la Domiciliu": In acest joc misiunea ta este sa prepari pizza intr-o pizzerie pe care o administrezi si sa o livrezi la client acasa. Daca pizza a fost gatita corect si livrata la domiciliul clientului in timp, fara intarziere, atunci vei primi banii pentru pizza, dar si un bacsis bun, tips. Jocul vine cu un tutorial foarte usor de inteles, cu imagini si pasi detaliati, conditii si limite.

Părerile celor care au jucat "Pizza cu Livrare la Domiciliu"