Pisica Scafandru

Jocul "Pisica Scafandru" este un joc foarte simplu si in acelasi timp te face sa il joci cat mai mult, datorita faptului ca te face sa vezi cat de multe puncte poti strange.

In acest joc trebuie sa mananci cat mai multi pesti din ocean, sa strangi si cat mai multe bule de aer, dar si sa te feresti de pericolele care te pandesc in adancurile apelor. Pisicilor le plac pestii, iar in acest joc pisica parca se afla in Raiul Pisicilor, deoarece poate manca o multime de pesti si se simte ca in Paradis. Jocul are mai multe nivele pe care le treci daca pisica mananca destui pesti. In partea de jos a jocului, in stanga este o bara care indica daca pisica este flamanda sau a mancat destui pesti pentru a trece la un nivel superior, iar in dreapta este o bara care indica nivelul de oxigen pe care pisica scafandru il are la dispozitie pentru a putea rezista sub apa.

Îţi place acest joc? 67% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Pisica Scafandru" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a interactiona cu jocul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Pisica Scafandru": Mananca pestii din ocean, strange si bulele de aer pentru a nu ramane fara oxigen sub apa si fereste-te de pericolele care te pandesc in apa oceanului.

Părerile celor care au jucat "Pisica Scafandru"