Piraţii din Caraibe - Caracatiţa şi Vârtejul

In acest joc "Piraţii din Caraibe" esti pe o nava care se afla in ocean in apropierea unui vartej puternic provocat de o caracatita imensa si malefica. Capitanul Jack Sparrow trebuie sa salveze 100 de suflete nevinovate de la inec si sa le ofere ca recompensa lui Davy Jones. In acelasi timp, Jack trebuie sa navigheze cu mare grija si atentie pe corabia Perla Neagra, pentru ca vartejul are curenti care atrag corabia piratilor in ea pentru a o distruge. Misiunea ta din joc este sa colectezi praful de pusca, oamenii care au naufragiat si restul obiectelor pierdute care plutesc deasupra apei. Trage cu tunul in monstrul caracatita din centrul vartejului. Daca ai reusit sa il elimini, atunci treci la un nivel superior, pentru ca jocul are mai multe nivele.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Piraţii din Caraibe - Caracatiţa şi Vârtejul" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a naviga in ocean. Apasa tasta SPACE pentru a trage cu tunul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Piraţii din Caraibe - Caracatiţa şi Vârtejul": Strange toate obiectele pierdute de pe corabia "Perla Neagra", praful de pusca pentru tunuri si oamenii care au naufragiat in apele infuriate si agitate ale oceanului. Fereste-te de vartejul primejdios care atrage corabia spre centrul lui pentru a o distruge si trage cu tunul in monstru pentru a-l elimina.

Părerile celor care au jucat "Piraţii din Caraibe - Caracatiţa şi Vârtejul"