Park A Lot

Eşti angajatului unu club, băiatul care parchează maşilile. Parchează pe rând şi corect maşinile celor care vin în club. Fiecare client al clubului va primi numărul unic al locului de parcare pe care maşina trebuie parcată, astfel, când va dori să plece şi va veni după maşină, ţie să îţi fie uşor să i-o înapoiezi după numărul de ordine. Încearcă să te grăbeşti şi să nu laşi clienţii să aştepte. Timpul este important, aşa că fi atent să nu fi concediat de către patronul clubului. Jocul are 3 nivele.

Îţi place acest joc? 58% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Park A Lot" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu săgeţitastele cu săgeţi pentru a te deplasa şi pentru a conduce maşinile, tasta SPACE pentru frâna de mână şi tasta BACKSPACE pentru a ieşi din maşină.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Park A Lot": Urcă-te în maşinile clienţilor care vin la club şi parchează fiecare maşină corect, pe locul care trebuie. Foloseşte tastele cu săgeţitastele cu săgeţi pentru a te deplasa şi pentru a conduce maşina. La părăsirea clubului, fiecare client va veni cu un număr de ordine, care reprezintă locul de parcare care i s-a atribuit iar tu trebuie să îi înapoiezi maşina pentru a putea pleca. Ai mare grijă cum parchezi maşinile pentru a nu le încurca.

Părerile celor care au jucat "Park A Lot"