Parchează Maşina în Complex

In joculetul cu masini trebuie sa parchezi masina in locurile special amenajate din complexul in care locuiesti. De fiecare data cand ajungi acasa, locurile de parcare sunt ocupate de alte masini. Asa ca trebuie sa iti cauti un loc de parcare gol in care poti parca masina ta. Pentru a parca masina trebuie sa cauti prima data locul, urmarind sagetile de pe drum, sageti care te vor ghida spre locul de parcare gol. Cand ai gasit locul de parcare, trebuie sa faci manevrele necesare pentru a parca masina. Masina trebuie parcata exact pe locul de parcare marcat, destinat tie. Daca ai parcat masina corect, fara sa lovesti alte masini si fara sa faci accidente, atunci vei primi punctajul maxim. Daca, pe parcursul jocului vei lovi masina de mai multe ori, aceasta se va strica la un moment dat si nu o vei mai putea folosi. AI la dispozitie 3 vieti. Drumurile din parcare sunt destul de greu de strabatut si sunt pline de obstacole.

Jocul are mai multe nivele in care va trebui sa parchezi masina. Fiecare nivel este contra timp, asa ca trebuie sa te grabesti sa gasesti locul de parcare. Unele nivele au un drum scurt de parcurs, dar sunt si cateva in care trebuie sa cauti mergi mai mult pana la locul de parcare.

Îţi place acest joc? 89% 17 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Parchează Maşina în Complex" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa cu masina si tasta SPACE pentru frana de mana.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Parchează Maşina în Complex": Jocul este destul de simplu. Trebuie sa-ti gasesti locul in parcarea din complex si sa faci o parcare ca la carte. Ai grija la drum si la obstacole, dar si la masinile parcate si incearca sa nu le lovesti pentru ca vei avaria masina. Daca ai facut corect parcarea, pe spatiul destinat masinii tale, vei putea trece la un nivel superior.

Părerile celor care au jucat "Parchează Maşina în Complex"