Parchează Maşina

Joaca-te "Parcheaza Masina" si vezi cat esti de bun la parcat masina, mai ales ca jocul iti pune la dispozitie diverse locatii mai mult sau mai putin aglomerate in care trebuie sa parchezi masina fara sa o lovesti si fara atingi celelalte masini aflate in joc. Fiecare nivel al jocului are un loc de parcare spre care trebuie sa conduci masina si in care va trebui sa o parchezi regulamentar, fara sa atingi celelalte masini din parcare. Conteaza timpul in care parchezi masina, daca ai parcat bine masina pe locul de parcare marcat si de cate ori ai lovit masina de alte masini, de borduri sau de alte obstacole de pe strada. Vei primi puncte pentru fiecare runda a jocului in functie de cat de bine ai parcat. Jocul are mai multe nivele.

Îţi place acest joc? 87% 15 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Parchează Maşina" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce si a parca masina in acest joc. Apasa tasta SPACE cand ai parcat masina.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Parchează Maşina": Parcheaza masina in locul marcat din parcare evitand celelalte masini din parcare. Incearca sa parchezi masina folosind sagetilesagetile, vireaza stanga sau dreapta. Jocul simuleaza exact miscarea volanului, astfel, daca virezi stanga sau dreapta, rotile raman virate pana cand virezi in sensul opus. Pentru a primi punctajul maxim trebuie sa nu accidentezi masinile din parcare si sa te grabesti sa faci parcarea. Nu uita sa apesi pe tasta Space cand ai terminat de parcat masina.

Părerile celor care au jucat "Parchează Maşina"