Parchează Camionul de Lapte la Fermă

In acest joculet misiunea ta este sa conduci camionul de lapte si sa il parchezi pe rand la fiecare ferma de vaci din sat. Trebuie sa pleci cu camionul sa strangi laptele de la fermele din satul POG. Fiecare ferma de vaci are lapte care trebuie colectat pentru a fi dus la fabrica de lactate din localitate, unde laptele se va transforma in branza, iaurt, cascaval sau va fi vandut la sticla. Fabrica lucreaza zilnic cu laptele de la fermele din apropiere, asa ca trebuie sa ajungi cat mai repede la fiecare ferma din joc si sa colectezi laptele.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca pe rand, initial fiind blocate toate in afara de primul nivel. Daca ai reusit sa conduci camionul conform indicatoarelor de pe drum, marcate cu niste sageti pe care trebuie sa le urmezi, vei gasi cate un loc de parcare la fiecare ferma. Trebuie sa eviti sa lovesti camionul de garduri sau de orice alte obstacole care pot aparea pe drum. De asemenea, trebuie sa ai grija la animalele de la ferme. Fiecare nivel al jocului este contra timp, deci trebuie sa te grabesti sa gasesti locul de parcare.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Parchează Camionul de Lapte la Fermă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul, tastele cu sagetitastele cu sageti si tasta SPACE pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Parchează Camionul de Lapte la Fermă": O misiune destul de simpla, anume sa conduci un camion pe la fiecare ferma de vaci de lapte din sat si sa parchezi camionul pe locul de parcare special amenajat si marcat corespunzator, pentru ca fermierii sa isi incarce laptele muls de la vacile crescute in ferma proprie. Drumul pana la urmatorul loc de stationare si colectare al laptelui este marcat cu sageti.

Părerile celor care au jucat "Parchează Camionul de Lapte la Fermă"