Parcare Maşină în Norvegia

Un super joc de parcat masina in parcarile din Norvegia. De ce din Norvegia? Pentru ca acest joc a fost creat acolo si are si meniul in limba norvegiana. Jocul este foarte simplu de jucat, fiecare runda a jocului avand marcat locul in care trebuie sa parchezi masina, dar si directia masinii pe spatiul de parcare. Rundele sunt cu diferite grade de dificultate pentru ca sunt runde in care trebuie sa eviti diferite obstacole, trebuie sa astepti sa ai loc sa poti trece cu masina sau alte surprize pe care le poti descoperi doar jucandu-te.

Jocul are mai multe nivele in care trebuie sa parchezi masina pe locul de parcare marcat. Trebuie sa fii si foarte atent cum parchezi masina, pentru ca botul masinii trebuie sa fie in directia marcata cu o dunga pe spatiul de parcare. Daca ai parcat corect masina, fara sa o avariezi si fara sa lovesti alte masini, bordurile sau zidurile, cainii care se plimba prin parcare sau oamenii care trec prin zona, vei putea trece la un nivel superior.

Un super joc de parcat masina pentru baietii care iubesc masinutele si care vor sa invete de mici cum se manevreaza o masina.

Îţi place acest joc? 67% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Parcare Maşină în Norvegia" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a parca masina.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Parcare Maşină în Norvegia": Cu ajutorul tastelor cu sageti trebuie sa conduci o masina si sa incerci sa o parchezi pe locul de parcare marcat de pe fiecare plansa a jocului. Trebuie sa eviti obstacolele din drum, sa astepti sa ai loc pentru a trece cu masina, in cazul in care sunt oameni sau animale prin parcare si sa nu o lovesti de alte masini parcate acolo sau sa nu atingi bordura sau zidul. Daca ai reusit sa parchezi in timpul limita din fiecare nivel, atunci vei putea trece la urmatoarea runda.

Părerile celor care au jucat "Parcare Maşină în Norvegia"