Paparazzi de Vedete Under Cover

Acest super joc de facut poze la vedete in ipostaze compromitatoare este foarte distractiv si ai nevoie de ceva indemanare si atentie pentru a putea face niste poze reusite si care sa iti aduca puncte pentru a putea trece la nivelele superioare. In acest joculet esti un paparazzo recent angajat la celebra revista de scandal UCM Magazine. Job-ul tau de paparazzi este sa faci fotografii la cele mai in voga starlete din oras. Astfel, trebuie sa alergi discret dupa ele si sa stai ascuns intr-o pozitie din care poti face cate o poza. Daca ai surprins fetele in pozitii care le-ar face de rusine in revista de scandal pentru care lucrezi, vei primi puncte, iar in functie de punctele primite pe fotografiile facute de tine, vei putea trece mai departe.

Jocul de fotografiat celebritati de la Hollywood are mai multe nivele pe care le poti trece doar daca una din cele 4 fotografii pe care le poti face in fiecare runda a jocului primeste un punctaj bun. Fiecare fotografie trebuie sa surprinda lenjeria expusa a vedetelor care sunt acasa sau se plimba prin oras. Pozele facute de tine vor fi publicate in revista UCM Magazine doar daca cel putin 12 din ele sunt poze scandaloase. Deci trebuie sa fii un fotograf bun si atent la detalii. Doar asa sunt paparazzii adevarati, mai ales paparazi under cover.

Îţi place acest joc? 65% 17 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Paparazzi de Vedete Under Cover" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca de-a paparazzo.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Paparazzi de Vedete Under Cover": Esti un paparazzi si trebuie sa fotografiezi diferite staruri de la Hollywood si nu numai. Urmareste cu atentie ce fac vedetele in timpul lor liber si cand vezi ca stau intr-o pozitie compromitatoare (ipostazele in care lenjeria este la vedere), trebuie sa faci un instant apasand click pe plansa jocului in spatiul in care se afla vedeta. Daca ai minimum 12 poze compromitatoare, pozele tale vor fi publicate in revista de scandal pentru care lucrezi ca paparazo.

Părerile celor care au jucat "Paparazzi de Vedete Under Cover"