Pacxon Deluxe

Pacxon in varianta Deluxe este un super mega joc cu PacMan care trebuie sa construiasca ziduri pentru a acoperi plansa de joc. Pacxon, asa cum este denumit PacMan in acest joculet flash, trebuie sa mearga pe plansa in linie sau in zigzag, astfel incat el sa acopere si sa inchida spatiile libere de pe plansa. In joc sunt si cateva fantome si monstrii care se plimba pe plansa in mod regulat si care iti iau cate o viata atunci cand te ating pe tine sau zidul pe care vrei sa il creezi la un moment dat. Deci, pentru a construi noi ziduri trebuie sa te ferestri de acesti monstrii si fantome. Bineinteles, poti captura fantomele intr-un fel de camera pe care o poti crea in jurul lor sau chiar individual. Daca reusesti sa umpli cu zid cel putin 80% din suprafata de joc, atunci ai castigat si vei putea trece la un nivel superior. In joc poti primi din cand in cate power-ups care te vor ajuta sa te misti mai repede, sa incetinesti fantomele sau chiar sa le ingheti si, desigur, sa le mananci.

Jocul Pacxon Deluxe are mai multe nivele pe care le poti juca, fiecare din ele cu un grad de dificultate din ce in ce mai ridicat.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Pacxon Deluxe" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Pacxon Deluxe": Un joc super fain in care trebuie sa construiesti cu PacMan, denumit aici Pacxon, ziduri care sa le opreasca pe fantome si pe ceilalti monstrii care vor aparea pe plansele de joc. Daca reusesti sa umpli jocul de ziduri construite, atunci vei castiga.

Părerile celor care au jucat "Pacxon Deluxe"