Orăşelul Blestemat - Zombi

Bine ai venit in Oraselul Blestemat! Crezi ca ai destul curaj sa intri in acest orasel in care nimeni nu a mai intrat de ani de zile? Daca esti pregatit sa lupti impotriva miilor de oameni transformati in zombii, in urma unui blestem vechi, atunci misiunea este a ta.

Scopul tau in acest joc este sa aperi supravietuitorii acestui mic orasel. Zombii sunt la orice pas, iar tu trebuie sa fii atent si sa lupti impotriva lor. Aceste corpuri miscatoare sunt foarte periculoase, iar in functie de puterea care o mai au, unii zombi sunt foarte rapizi si va trebui sa ii elimi pe acestia cat mai repede, pentru ca ei sa nu treaca de linia de aparare si sa atace zonele in care supravietuitorii se ascund. Ai la dispozitie mai multe arme pe care le poti folosi pentru a ucide aceste creaturi malefice. Un lucru important este faptul ca zombii trebuie loviti sau impuscati in cap, pentru ca orice alta lovitura nu le dauneaza grav, acestia putendu-se misca si fara picioare. Pe parcursul jocului, daca strangi puncte, vei putea achizitiona arme mai bune, gloante si munitie de razboi, chiar si ajutoare din randul supravietuitorilor.

Jocul contine scene violente, imagini de groaza, arme si foarte mult sange, asadar, nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Îţi place acest joc? 92% 24 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Orăşelul Blestemat - Zombi" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si pentru a lovi / a trage cu arma. Pentru a schimba arma, foloseste tastele 1, 2, 3, 4, 5 si 6.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Orăşelul Blestemat - Zombi": Misiunea ta in acest joc de groaza cu zombi este sa aperi pe supravietuitorii unui orasel blestemat de soarta si sa elimini toti zombii care ataca si ameninta locul in care se ascund oamenii care au mai ramas in oras. Foloseste armele pe care le ai la dispozitie, cumpara si alte arme, gloante si plateste supravietuitorii voluntare care te vor ajuta sa opresti atacul zombies. Jocul presupune eliminarea tuturor amenintarilor si a acestor corpuri miscatoare, zombii.

Părerile celor care au jucat "Orăşelul Blestemat - Zombi"