Offroad Madness SUV

Un super joc in care conduci un SUV offroad prin cateva locuri destul de anevoioase. Nebunia cea mare este ca trebuie sa treci fiecare level intr-un timp predefinit, dar daca reusesti sa strangi toate ceasurile de pe drum, timpul limita se va prelungi iar tu vei putea ajunge la finalul rundei. Cursa se petrece pe teren accidentat, pe culmi, pe vai, prin pesteri, prin munti inzapeziti, prin zapada mare.. Jocul este contra timp, are 10 nivele de jucat si iti poti alege una din cele 4 masini de teren: Hummer, Lincoln Navigator, Range Rover sau jeep Audi.

Îţi place acest joc? 100% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Offroad Madness SUV" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce SUV-ul offroad. si pentru a merge inainte, respectiv in marsarier, iar si pentru a inclina jeep-ul pentru a nu se rasturna.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Offroad Madness SUV": Trebuie sa conduci SUV-ul offroad pe traseele din joc. Fiecare nivel este contra timp, iar pentru a perlungi timpul liminta, trebuie sa colectezi toate ceasurile pe care le gasesti in drumul tau spre final. Controleaza cat mai bine jeep-ul si viteza cu care se deplaseaza, dar si inclinatia cu care merge pe drumurile denivelate pentru ca masina sa nu se rastoarne.

Părerile celor care au jucat "Offroad Madness SUV"