Off-Road Stunt Rider Challenge

Un joc super tare de off-road in care iti poti verifica aptitudinile de condus intr-un mediu off-road, un ATV, o motocicleta de cros enduro si un jeep special facut pentru curse offroad. Cursele si calatoriile offroad sunt foarte tari si aventura este superba. Condusul unor vehicule capabile sa escaladeze si sa treaca peste diferite obstacole sau prin locuri greu de traversat chiar si pe picioare.

In acest joc poti alege unu dintre cele 3 vehicule special adaptate pentru condusul off-road: un ATV, pe care il primesti din start in joc, o motocicleta de cros enduro si un jeep cu roti imense cu cauciucuri cu dinti speciali pentru acest tip de aventura. Scopul tau in acest joc este sa treci peste toate challenge-urile pregatite in fiecare runda a jocului si sa aduni puncte. Provocarile puse la dispozitie sunt destul de dificile, unele obstacole fiind chiar greu spre imposibil de trecut. Daca nu te rastorni si ai un timp bun, primesti puncte, altfel poti iesi din joc, insa poti sa te joci de cate ori vrei.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti trece cu unul din vehiculele puse la dispozitie. Pentru a conduce motocicleta enduro sau masina de teren, trebuie sa termini pe rand rundele de la vehicule. Cursele enduro offroad sunt pline de obstacole, dar daca ai prins tehnica de condus pe teren accidentat, le poti trece cu usurinta.

Îţi place acest joc? 60% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Off-Road Stunt Rider Challenge" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce ATV-ul, motocicleta enduro sau masina de teren 4x4.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Off-Road Stunt Rider Challenge": Esti un sofer-pilot de vechicule off-road si pleci in aventura vietii tale intr-un challenge de nota 10 cu o gramada de nivele complexe. Intra in aventura si incearca sa treci toate rundele puse la dispozitie cu ATV-ul, cu motocicleta enduro si cu masina de teren, jeep-ul 4x4, special create pentru condusul pe teren accidentat. Daca reusesti sa treci peste toate obstacolele din drumul tau fara sa te rastorni, poti trece la un nivel superior, iar in functie de timpul tau primesti puncte.

Părerile celor care au jucat "Off-Road Stunt Rider Challenge"