Numere Ascunse - Winnie the Pooh

Winnie the Pooh este acum prezent si in acest super joculet cu numere ascunse in care trebuie sa cauti si sa elimini numerele dintr-o lista, aranjate si afisate pe plansa jocului in diferite forme pentru a crea jucatorului o dificultate in a le gasi. Evita click-urile nenecesare pentru a nu pierde din punctaj. Cand ai gasit un numar pe plansa jocului cu Winnie de Plus, apasa un click pe el pentru a-l elimina de pe imagine. Jocul are o lupa cu care poti vedea mai bine daca locatia in care ai observat ca se afla un numar chiar este corecta si poti da click pe ea, astfel eliminand un numar vei putea cauta altul si tot asa. Grabeste-te si elimina cat mai repede numerele ascunse pe plansa pentru a strange cat mai multe puncte. Daca apesi gresit pe plansa, intr-un loc in care nu se afla nici un numar, vei pierde 100 de puncte, asa ca trebuie sa fii atent.

Winnie the Pooh sau Winnie de Plus este un ursulet din minunata lume Disney. Acest ursulet impreuna cu alte animale care ii sunt prietene apar in diferite filme si desene animate pentru copii. Animalutele locuiesc intr-o padure linistita in care toti locuitorii, animalele, sunt prietene intre ele.

Îţi place acest joc? 78% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Numere Ascunse - Winnie the Pooh" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton pentru oprirea sunetului si a muzicii de pe fundal, dar si buton de pus Pauza la joc.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Numere Ascunse - Winnie the Pooh": Pentru a elimina un numar de pe plansa, trebuie sa il cauti si sa il marchezi. Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului cauta numerele, ajutat de lupa cu care poti mari o portiune mica de plansa, special facuta pentru a te ajuta sa gasesti obiectele ascunse. Apasa click pe numarul gasit pentru a-l elimina.

Părerile celor care au jucat "Numere Ascunse - Winnie the Pooh"