Neo Panda

Un super joculet cu ursuletul Panda in care trebuie sa sari de pe o platforma pe alta in timp ce acestea se rotesc in ambele directii si sunt de diferite marimi. In timp ce stai pe o platforma rotitoare, poti astepta pana cand vrei ca ursul Panda sa se arunce spre urmatoarea platforma, dar in acelasi timp sa colectezi toate bonusurile care sunt insiruite pe plansa jocului. Scopul jocului este de atinge punctul maxim pe inaltime, urcand cu ursuletul Panda pana in capatul plansei. Cateodata Panda nu se poate sprijini de o platforma in timp ce sare spre ea si atunci el va pica pana cand se va sprijini de o platforma aflata in josul plansei sau chiar pana la baza plansei, de unde, Panda va trebui sa o ia de la capat. Stai concentrat si ajuta-l pe ursulet sa-si finalizeze cu succes calatoria spre varful plansei joculetului.

POG.RO iti mai spune un truc bun pentru a-l ajuta pe Panda si anume, in timp ce Panda sare intre platforme, poti sa il misti putin in timp ce este in aer pentru a-l impinde spre platforma dorita.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Neo Panda" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca, iar tasta SPACE pentru a sari.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Neo Panda": Ajuta-l pe Panda sa ajunga in varful plansei jocului in timp ce sare de pe o platforma pe alta. Misiunea lui este sa se catere pe plansa jocului si sa culeaga toate bonusurile pe care le intalneste in drumul lui. Daca Panda pica de pe o platforma, trebuie sa isi ia misiunea de la inceput.

Părerile celor care au jucat "Neo Panda"