Moto Rally 24

In acest joc cu moto rally esti un baiat motociclist care se plimba cu motocicleta lui pe o strada cu 3 benzi de mers. Pe fiecare banda a drumului, din cand in cand, te vei intalni cu cate o masina pe care trebuie sa o eviti, schimband banda pe care motociclistul merge cu una libera din cele trei. Trebuie sa eviti toate masinile care iti apar in fata, altfel, daca te vei ciocni de o masina vei pierde vietile si jocul se va termina. Finalizeaza cursa cu motocicleta fara sa iti pierzi vietile. Vei primi puncte in functie de cat de mult vei putea sta in cursa pe motocicleta.

Jocul cu motocicleta iti poate aduce puncte. Moto Rally 24 are exact 24 de lap-uri pe care trebuie sa le treci pentru a termina jocul. Daca nu pierdut cele 3 vieti pe care le primesti la inceputul jocului si vei finaliza cursa cu motocicleta, atunci punctajul tau va fi maxim.

Pentru a salva scorul facut in acest joculet, la finalul jocului apasa butonul "Enter Score".

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Moto Rally 24" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti, pentru a te muta pe banda din stanga, respectiv pentru a te muta pe banda din dreapta.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Moto Rally 24": Jocul este foarte simplu de jucat, trebuie doar sa fii atent la masinile din fata ta. Muta-te cu motocicleta in stanga sau in dreapta pentru a evita un impact cu masinile care circula pe strada pe care mergi. Daca ai evitat masinile fara sa faci accidente si sa-ti pierzi toate cele 3 vieti, atunci vei putea strange cat mai multe puncte, sau chiar sa finalizezi cursa.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Moto Rally 24"