Memorează Spatele Uşilor cu Familia Flintstone

Oare ce o fi in spatele acestor usi, te intrebi tu. Trebuie sa vezi si sa memorezi fiecare personaj din Familia Flintstone care este ascuns in spatele acestor usi misterioase, iar cand ai deschis doua usi cu acelasi personaj, acestea raman deschise pana cand termini jocul. Astfel, vei avea mai putine usi de intors pentru a cauta din nou o pereche de personaje. Se pot deschide doar cate doua usi la un moment dat, astfel incat jocul de memorie sa fie cat mai tare. Odata ce ai deschis toate usile vei putea trece la urmatoarea runda din joc.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca, iar in fiecare nivel vei avea diferite personaje Flinstone care se ascund in spatele acestora, iar tu va trebui sa le gasesti perechea pentru a strange puncte.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Spatele Uşilor cu Familia Flintstone" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Spatele Uşilor cu Familia Flintstone": Deschide cate o usa de pe plansa jocului si memoreaza pozitia unde se afla fiecare personaj din Familia Flintstone care se ascunde in spatele usilor inchise. In momentul in care ai gasit o pereche, atunci apasa pe amandoua usile pentru a le deschide. Daca cele doua personaje sunt de fapt acelasi personaj, atunci usile raman deschise iar tu poti continua jocul.

Părerile celor care au jucat "Memorează Spatele Uşilor cu Familia Flintstone"