Memorează Modelul din Grajdul de la Fermă

Un nou joculet cu obiecte ascunse si care iti pune mintea la contributie pentru ca trebuie sa memorezi ce cartosase se ascund pe spatele pieselor de pe plansa jocului. Fiecare piesa din joc are pe spate o iconita cu un animalut de la ferma. Fiecare animalut apare de 3 ori pe plansa. Pentru a elimina piesele de pe plansa jocului, trebuie sa intorci pe fata trei piese care contin acelasi animal din grajd, in acelasi timp. Deci, trebuie ca cele trei piese care pot fi intoarse pe fata la un moment dat, sa contina aceiasi iconita. In acel moment, cele trei piese vor disparea de pe plansa jocului, ramanand doar restul de piese pentru rezolvarea mini puzzle-ului.

Acest joc de memorie este foarte usor de jucat si foarte simplu, trebuie doar sa fii atent si sa memorezi ce piese se ascund sub piesele pe care le intorci.

Intr-o dimineata, fermierul se trezeste si merge la grajdul de la tara, unde gaseste un adevarat haos. Se pare ca toate animalele pe care le creste la ferma au inceput sa alerge prin imprejurul grajdului si fermierul trebuie sa le caute pe rand si sa le grupeze. Misiunea ta in acest joc este sa il ajuti pe fermier sa gaseasca toate animalutele poznase si sa le puna in ordine, asa cum este normal sa fie intr-o ferma de la tara.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Modelul din Grajdul de la Fermă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Modelul din Grajdul de la Fermă": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului intoarce pe rand cate un cartonas si memoreaza ce animalut este desenat pe spate. Poti intoarce maxim 3 cartonase in acelasi timp. Daca ai intors trei cartonase iar acestea contin aceiasi iconita, deci acelasi animal de la ferma, atunci piesele vor disparea de pe plansa jocului si te poti juca cu restul de piese pentru a rezolva jocul de memorat modelele.

Părerile celor care au jucat "Memorează Modelul din Grajdul de la Fermă"