Memorează Modelul de Halloween

Un super joc de memorie este "Memorează Modelul de Halloween", joculet in care ai o matrice de piese in care fiecare piesa are o singura pereche. Intoarce fiecare cartonas pe rand si memoreaza pozitia lui, dar si iconita care este desenata pe el. Astfel, in momentul in care ai gasit o pereche de cartonase, va trebui sa le intorci pe amandoua odata pentru a le putea elimina de pe plansa jocului. Poti intoarce la un moment dat doar cate doua cartonase. Daca ai intors doua cartonase care fac pereche, atunci ele nu se mai intorc cu spatele si raman la vedere. Trebuie sa gasesti si sa intorci cu fata toate cartonasele de pe plansa.

Jocul are mai multe nivele. Primul nivel este mai simplu, trebuie sa gasesti perechea e plansa. Insa de la al doilea nivel jocul incepe sa fie putin mai complicat si trebuie sa fii mai atent si sa tii minte mai multe pozitii de cartonase. Cartonasele sunt impartite in doua coloane si fiecare cartonas are pereche in cealalata coloana.

Atentie, daca intorci cartonasul care contine o bomba, jocul se termina si trebuie sa o iei de la inceputul jocului.

Îţi place acest joc? 78% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Modelul de Halloween" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc de memorie vizuala.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Modelul de Halloween": Un joc simplu de jucat, dar destul de complicat de terminat. Trebuie sa intorci cartonasele de pe fiecare plansa a jocului, astfel incat sa gaseseti si sa intorci consecutiv doua cartonase care sunt pereche, adica au aceiasi iconita desenata pe ele. Trebuie sa cauti toate cartonasele pereche de pe plansa. Jocul are mai multe runde, fiecare runda este diferita din punctul de vedere al dificultatii. Daca reusesti sa nu gasesti bomba, poti termina jocul daca memorezi modelul cu cartonase desenate.

Părerile celor care au jucat "Memorează Modelul de Halloween"