Memorează Cartonaşele cu Zou

Zebra Zou este un personaj de la Disney Junior cu care te poti juca aici in jocul de memorie pe care POG ti-l ofera pe siteul de jocuri online gratuite. Joaca-te acest joc frumos in care trebuie sa intorci mai multe cartonase si sa memorezi ce personaje se afla in spatele lor, astfel incat sa intorci la un moment dat doua cartonase care au acelasi personaj pentru a le elimina de pe plansa. Se pot intoarce pe fata cate doua cartonase in acelasi timp, deci memoria este foarte importanta in acest joculet. Odata eliminate toate cartonasele, poti trece la un nivel superior, deoarece jocul are mai multe nivele. De asemenea, jocul iti ofera si doua moduri de a juca, modul usor - easy si modul greu - hard, pe care le poti selecta la inceputul jocului. Jocul devine din ce in ce mai interesant si mai complex pe masura ce treci aceste nivele.

Zou este un pui de zebra, personaj intr-un serial de desene animate de pe canalul tau preferat, Disney Junior. Zou este copil de fapt, care se joaca si face diferite nazbatii impreuna cu prietenii lui, dar in acelasi timp el face o multime de lucruri bune pe care trebuie sa le invete toti copiii. Parintii, dar in special, bunicul si bunica lui, il invata sa fie cuminte si sa faca fapte bune, sa creasca frumos si sa nu fie rau. Zou este un personaj foarte indragit de catre copiii din intreaga lume.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Cartonaşele cu Zou" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Cartonaşele cu Zou": Pentru a castiga puncte in acest joc trebuie sa intorci niste cartonase. Memoreaza iconitele de pe cartonasele din plansa jocului din fiecare nivel si incearca sa intorci doua cartonase care contin aceiasi iconita in acelasi timp pentru a le putea elimina, doua cate doua, pe rand, pana cand plansa devine goala si tu poti trece la un nivelul urmator.

Părerile celor care au jucat "Memorează Cartonaşele cu Zou"