Memorează Cartonaşele cu Winx Club

Un nou super joc in care trebuie sa memorezi cartonasele cu caractere din Winx Club. Poti intoarce cate doua cartonase in acelasi timp, iar daca cele doua cartonase intoarse au acelasi caracter pe spate, atunci cele doua cartonase animate vor disparea de pe plansa de joc. In fiecare runda a jocului trebuie sa gasesti perechile de cartonase si sa le elimini de pe plansa. Jocul este foarte simplu de jucat, insa trebuie sa te grabesti sa gasesti perechile, deoarece timpul este limitat. Ai cateva minute pentru fiecare nivel ca sa termini de gasit cartonasele pereche. Pentru fiecare pereche de cartonase cu personajele indragite din clubul Winx vei primi puncte care se vor aduna la scorul jocului tau.

Jocul are 3 nivele super distractive in care vei putea gasi perechi de cartonase Winx. Primul nivel este mai simplu, cu mai putine cartonase Winx, insa al doilea si al treilea nivel sunt din ce in ce mai complexe, acestea au mai multe cartonase pe plansa de joc, facand astfel jocul mai complicat. Mai multe cartonase pe plansa inseamna mai multe caractere pereche pe care le poti descoperi in spatele acestor cartonase.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Cartonaşele cu Winx Club" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton de oprit sunetul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Cartonaşele cu Winx Club": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului intoarce pe rand cartonasele Winx si gaseste perechile de caractere si personaje din Club Winx pentru a le elimina de pe plansa jocului. Ai la dispozitie doar cateva minute, deci trebuie sa te grabesti sa termini runda de joc. Odata ce ai eliminat cartonasele, vei putea trece la un nivel superior.

Părerile celor care au jucat "Memorează Cartonaşele cu Winx Club"