Memorează Animalele din Junglă

Acesta este un joc de memorie pentru copii in care trebuie sa memorezi fiecare cartonas care ascunde un animal. Pe plansa jocului exista cate o pereche de cartonase cu acelasi animalut desenat pe el. Tu poti intoarce doar cate doua cartoane in acelasi timp. Daca cele doua cartonase au acelasi animal desenat, atunci acestea sunt eliminate din joc. Astfel, o sa ai mai putine cartonase pe care trebuie sa le descoperi si pe care trebuie sa le elimini din joc. Tu trebuie sa memorezi pozitia cartonaselor daca vrei sa rezolvi acest mini puzzle.

Pe cele 20 de cartonase vei gasi 10 animale din jungla, deci cate o pereche de cartonase desenate care pot avea un leu, o girafa, un melc, o maimuta, un crocodil, un elefant, o broscuta, un sarpe, un hipopotam sau o broasca testoasa.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Memorează Animalele din Junglă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca cu cartonasele cu animale din jungla.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Memorează Animalele din Junglă": Trebuie sa gasesti cate o pereche de cartonase care sa aibe desenate acelasi animal din jungla. Daca ai intors o pereche de animale din cele enumerate mai sus, atunci cartonasele sunt eliminate din joc. Vezi in cat timp poti sa termini acest joculet, pentru ca timpul tau este cronometrat de un ceas in partea dreapta. Daca vrei sa joci din nou, cartonasele nu vor avea aceiasi pozitie, deci trebuie sa cauti din nou si sa memorezi pozitia.

Părerile celor care au jucat "Memorează Animalele din Junglă"