Maşina de Pompieri - Fire Truck

Maşina de Pompieri este un joc foarte frumos in care esti in pielea unui pompier care trebuie sa meagra cu masina plina cu apa la stingerea unui incediu produs la una din cladirile de pe plansa. Misiunea ta in acest joculet este sa incarci masina de pompieri cu apa, apoi sa mergi cu masina spre locul in care trebuie sa faci interventia, fara sa pierzi apa incarcata in camion pe drumul care este destul de greu de parcurs. Daca ai pierdut apa pe drum, exista riscul ca focul pe care trebuie sa il stingi sa nu se stinga, iar tu sa pierzi in joc.

Jocul are mai multe planse/nivele pe care le poti juca pe rand, doar daca ai reusit sa termini rundele inferioare. Misiunea ta trebuie terminata in timp util, adica trebuie sa te grabesti pentru ca fiecare cladire care se afla in flacari poate arde complet, iar tu daca ajungi prea tarziu, iar cladirea a ars in totalitate, nu mai poti salva nimic din calea incendiului.

Pompierii sunt o organizatie de interventie si ajutor in cazul unor incendii, accidente, inundatii sau alte situatii asemanatoare. Pompierii sunt niste eroi care salveaza vieti omenesti, animale sau diferite constructii si utilaje care au o problema sau au luat foc. Masina de pompieri este de culoare rosie, are un tanc plin cu apa care va fi folosit in stingerea incendiilor, foarte multe scule si unelte, dar si o cabina in care pompierii sunt transportati spre misiune.

Îţi place acest joc? 85% 20 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Maşina de Pompieri - Fire Truck" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Folositi tastele W, A, S, D pentru a controla masina de pompieri, iar Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si a trage cu tunul de apa.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Maşina de Pompieri - Fire Truck": Misiunea ta din jocul Fire Truck - Maşina de Pompieri este sa intri in rolul unui popier si sa mergi in misiuni de salvare si interventii la incendiile provocate la cateva cladiri din joc. Trebuie sa umpli tancul unei masini de pompieri, sa conduci masina de pompieri pe un drum denivelat si destul de greu de parcurs. In final, trebuie sa dai cu tunul de apa in locurile in care focul este intens si arde, pentru a-l stinge. Mult succes!

Părerile celor care au jucat "Maşina de Pompieri - Fire Truck"