Mahjongg 3D

Mahjongg 3D este o versiune tridimensionala a clasicului joc cu piese care contin diferite caractere desenate pe ele. Pentru a elimina piesele de pe plansa jocului, trebuie sa gasesti doua piese care au aceiasi iconita pe ele si care se afla pe una din marginile plansei. Scopul este sa elimini toate piesele de Mahjong din joc. Astfel, vei aduna puncte si vei castiga.

Acest joc de puzzle are la baza gasirea si eliminarea placutelor care au desenata aceiasi iconita. Cand ai gasit o pereche trebuie sa apesi click pe ambele placute pentru a le putea elimina. Daca eliminarea lor nu este posibila datorita faptului ca iconitele nu sunt perechi sau acestea se afla in interiorul structurii, nu se va intampla nimic si tu vei putea cauta alte combinatii. De asemenea se mai pot elimina si piesele care contin doua flori diferite sau doua anotimpuri diferite, fara ca iconita lor sa fie la fel. Intre eliminari vei primi si un bonus in puncte. Ai la dispozitie si 5 hint-uri care iti vor arata cate o pereche pe care o poti elimina. Jocul are mai multe nivele, planse.

Mahjong este un joc cu piese care isi are originea in China. MahJong Solitaire este versiunea simpla a jocului clasic chinezesc, in care trebuie doar sa elimini placutele de pe suprafata de joc.

Acest joc are un top al jucatorilor. Incearca sa faci cat mai multe puncte. Apasa butonul Submit pentru a salva scorul pe POG.RO

Îţi place acest joc? 96% 22 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Mahjongg 3D" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Mahjongg 3D": Scopul acestui joc chinezesc este sa elimini toate placutele care contin diferite iconite. Pot fi eliminate doar cate doua placute odata (o pereche de placute) care contin aceiasi iconita desenata pe ele. Poti elimina doar placutele care nu sunt blocate de alte placute, deci care sunt de pe margini sau pe randuri superioare. Eliminarea tuturor placutelor va duce la castigarea jocului.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Mahjongg 3D"