Magazinul de Îngheţată

"Magazinul de Îngheţată" este un joc foarte haios in care esti baiatul care vinde inghetata intr-un parc plin de copii. Trebuie sa servesti copiii care vin sa cumpere inghetata de la tine. Fiecare copil cere o inghetata anume, asa ca trebuie sa pui aromele de inghetata intocmai cum o cere si ornamentul de deasupra dorit. De asemenea, trebuie sa le servesti inghetata in cornet, la pahar sau pe farfuriuta, deci tot cum cere copilul. Daca totul este in regula, copilul o sa cumpere inghetata de la tine. Trebuie sa te si grabesti pentru ca copiii se grabesc sa se intoarca la joaca si nu asteapta prea mult.

Îţi place acest joc? 70% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Magazinul de Îngheţată" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a servi la magazinul de inghetata trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul. Apasa click cand alegi cornet, pahar sau farfuriuta, dar si pe aromele de inghetata si pe ornamente.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Magazinul de Îngheţată": Trebuie sa vinzi inghetata la copiii din parc. Serveste aromele de inghetata cerute de fiecare baietel sau fetita in parte, pune ornamentul potrivit deasupra inghetatei si ai grija sa servesti inghetata corect, in cornet, in pahar sau la farfuriuta. Grabeste-te si incearca sa servesti cat mai multi copilasi. Succes!

Părerile celor care au jucat "Magazinul de Îngheţată"