Maestrul Ninja

In jocul "Maestrul Ninja" esti un tanar ninja care trebuie sa intre intr-o misiune periculoasa dar captivanta si interesanta, in care trebuie trebuie sa duca un sul fals la castelul Burraku pentru a o salva pe frumoasa printesa. Calatoria spre castel este plina de pericole, asa ca trebuie sa ai grija ca tanarul ninja sa nu fie ranit. Asigura-te ca te aprovizionezi cu tot ce se poate cumpara de la magazine: leacuri, medicamente, viata suplimentara si arme pe care le vei folosi in misiunea ta. Antreneaza-te la Dojo cu maestrul tau de lupte, iar cand pleci in misiune va trebui sa te lupti cu toti cei care te ataca pe drum.

Jocul cu Ninja in care trebuie sa salvezi printesa este foarte tare, ai mai multe lucruri de facut pe parcursul fiecarei plansa din joc si trebuie sa urmezi instructiunile si sa citesti mesajele de-a lungului jocului pentru a-l putea termina.

Îţi place acest joc? 88% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Maestrul Ninja" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa, si tastele A si S pentru a ataca, tasta D pentru a te apara, tastele 1, 2 sau 3 pentru a alege un element cumparat, W pentru arma si SPACE pentru a intra sau a vorbi cu cineva in joc.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Maestrul Ninja": Jocul cu Ninja este de fapt o misiune in care trebuie sa salvezi pe printesa frumoasa de la castelul Burraku in care se afla dupa ce a fost rapita de oamenii cei rai. Misiunea ta este o calatorie primejdioasa in care vei intalni tot felul de pericole din care trebuie sa scapi. Urmareste instructiunile din joc, mergi pe calea cea buna, cumpara tot ce poti de banii pe care ii ai sau pe care ii castigi de-a lungul jocului si incearca sa-ti termini misiunea.

Părerile celor care au jucat "Maestrul Ninja"