Lumea Zânelor - Fairy Nook

In jocul "Lumea Zânelor - Fairy Nook" trebuie sa il ajuti pe iepurasul Mathin sa ajunga in lumea zanelor parcurgand un drum plin de peripetii si de provocari. Fiecare provocare de pe drumul iepurelui este de fapt o runda de tip "Match 3" in care trebuia sa strangi puncte inainte ca timpul sa expire. Aranjeaza pe plansa de joc figurinele astfel incat sa faci grupuri de minim 3 figurile de acelasi tip pe o linie. Daca ai trecut fiecare provocare din joc, iepuraseul Mathin poate merge mai departe pe drumul spre taramul zanelor. Fiecare mini joc in care esti provocat are un target de puncte pe care trebuie sa il atingi inainte ca timpul sa expire. Fairy Nook este in partea de sus a hartii, in capatul drumului pe care trebuie sa il parcurga Mathin.

Jocul are mai multe nivele, iar fiecare nivel este contra cronometru. Jocul este foarte colorat, cu caractere fermecatoare, peisaje de basm si animatii relaxatoare.

Îţi place acest joc? 100% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Lumea Zânelor - Fairy Nook" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Lumea Zânelor - Fairy Nook": Este un joc de combinat in care trebuie sa faci o linie de minim 3 elemente de acelasi tip. Aranjeaza figurinele de pe plansa jocului astfel incat sa faci combinatii care iti aduc puncte. Elementele care sunt aranjate corect vor fi eliminate din jocul Fairy Nook. Misiunea ta in acest joc este sa il conduci pe iepurele Mathin pe taramul zanelor.

Părerile celor care au jucat "Lumea Zânelor - Fairy Nook"