Locul de Parcare

Gaseste locul de parcare pentru masina ta. Este jocul de parcat masina in care ai un singur loc de parcare in care trebuie sa iti parchezi masinuta. Pentru a ajunge la locul de parcare marcat trebuie sa parcurci un mic traseu mai mult mai putin complicat de parcurs si sa faci manevrele necesare pentru a putea pozitiona masina pe locul de parcare marcat cu o sageata. Orice alt loc de parcare liber trebuie ignorat, singurul loc de parcare pe care trebuie sa conduci masina este cel in care este afisata o sageata. Ai grija sa conduci bine masina si sa eviti obstacolele din drumul tau, dar sa incerci nici sa nu lovesti masina de borduri sau alte masini parcate in zona.

Jocul are mai multe nivele, pe fiecare nivel trebuie sa faci o parcare. Fiecare nivel al jocului poate fi jucat in maximum 3 minute deoarece jocul este contra timp. De asemenea, ai la dispozitie 5 vieti. Daca ai lovit masina de 5 ori, jocul se termina. Succes la parcat masina!

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Locul de Parcare" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a conduce si pentru a parca masina trebuie sa folosesti tastele cu sagetitastele cu sageti.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Locul de Parcare": In acest joculet cu masini trebuie sa parchezi masina pe care o conduci. Ai la dispozitie in fiecare runda a jocului un loc de parcare marcat cu o sageata pe care trebuie sa pozitionezi masina intr-un mod corect. Adica, trebuie sa conduci masina evitand obstacolele, bordurile si celelalte masini parcate si apoi sa pui masina exact in spatiu destinat parcarii masinii tale.

Părerile celor care au jucat "Locul de Parcare"