Lilo şi Stitch - Sandwich cu Unt de Arahide

In aceasta aventura cu Lilo şi Stitch trebuie sa hranesti pestisorii din adancurile oceanului cu sandwich-uri cu unt de arahide, preferatele pestisorilor mici care inoata in cautarea mancarii. Pestisorii sunt prea mici pentru a putea sa isi procure singuri mancarea necesara supravietuirii, asa ca Lilo si Stitch vor sa ii ajute si sa ii hraneasca cu mancarea lor preferata. Lilo va inota cu cate un sandwich pe sub apa si le va da pestisorilor mancarica, iar cand nu va mai avea mancare sau oxigen, va trebui sa se intoarca la suprafata, unde o asteapta Stitch cu rucsacul plin de sandwich-uri pentru pesti. In acelasi timp, trebuie sa se fereasca de rechini, serpi si alti pesti mai mari si pradatori care misuna prin adancurile oceanului. Acesti iti vor manca sandwich-urile pregatite pentru pestisorii cei micuti si neajutorati.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Lilo şi Stitch - Sandwich cu Unt de Arahide" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca si pentru a inota prin ocean, iar tasta SPACE pentru a arunca sandwich-urile.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Lilo şi Stitch - Sandwich cu Unt de Arahide": Inoata pe sub apa cu Lilo si arunca sandwich-urile la pestisorii flamanzi din adancurile oceanului. Cand ai ramas fara mancare, revino la suprafata pentru a lua de la Stitch un alt sandwich cu unt de arahide sau cand ai ramas fara oxigen. Strange cat mai multe puncte.

Părerile celor care au jucat "Lilo şi Stitch - Sandwich cu Unt de Arahide"