Labirintul Never End

Incearca sa gasesti calea corecta prin acest joc cu labirint in care trebuie sa mergi sa iei cheile care deschid diferite usi pe fiecare plansa a jocului, usi care te vor duce ori spre alte chei de care vei avea nevoie, ori spre urmatorul level din joc. Labirintul este parca fara sfarsit si foarte complex, insa poti roti spatiul spre stanga sau spre dreapta si atunci vei putea mai usor sa iti continui calea spre iesire. Trebuie insa sa ai grija sa nu te incurci si sa gresesti calea sau sa nu pici in capcanele din labirint. Exista de asemenea si diferite obstacole care iti vor taia calea si peste care trebuie sa te gandesti cum trebuie sa rotesti plansa astfel incat sa poti trece mai departe spre o cheie sau spre o usa. Jocul are mai multe nivele interactive si destul de greu de trecut.

Îţi place acest joc? 72% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Labirintul Never End" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a merge si pentru a evada din labirintul fara sfarsit. si pentru a te misca, pentru a sari si pentru catarare, iar tastele Z si X pentru a roti plansa spre stanga sau spre dreapta.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Labirintul Never End": Aduna toate cheile de pe fiecare plansa a jocului cu labirint si cauta iesirea. Roteste plansa astfel incat sa te ajute sa iti continui drumul spre iesire sau spre o alta cheie care iti va deschide o alta usa. Ai grija mare la obstacole si la capcanele din labirint.

Părerile celor care au jucat "Labirintul Never End"