La Cultivat Pământul de la Fermă

Va prezentam un super joc romanesc in care trebuie sa ajuti o familie de fermieri romani sa-si cultive pamantul. Treaba ta la ferma pare simpla, insa in acest joc vei avea de munca. In joc primesti o parcela pe care va trebui sa o cultivi cu legume, fructe, plante sau flori. Pentru a cultiva pamantul trebuie sa ai grija ca puii de gaina sa nu iti stea in cale si nici sa nu te intersectezi cu ei in timp ce tu incerci sa cultivi o portiune din parcela de cultivat, dar nici cu propriul sir pe care il cultivi in momentul respectiv. Pentru ca nivelul sa fie complet iar parcela sa fie cultivata cu succes, trebuie sa acoperi minim 80% din parcela. In partea de jos a jocului vei fi informat tot timpul, vei vedea nivelul la care esti, cate veti mai ai, scorul tau si procentul de parcela cultivat. Daca reusesti sa cultivi minim 80% din parcela vei trece la un nivel superior. Rundele care urmeaza sunt din ce in ce mai greu de terminat. Puii de gaina sunt mai rapizi, apare in joc si closca. Atentie la closca, aceasta poate sa-ti manance din parcela cultivata si poate merge prin cultura. Pentru ca totul sa fie frumos, pe parcursul jocului vei primi diferite bonusuri care te vor ajuta in joc: tractorul pentru super viteza, gheata pentru a ingheta puii si gaina, iar dovleacul pentru a-i inceti. De asemenea, vei primi si vieti suplimentare pe care le vei putea folosi pentru a te juca.

Îţi place acest joc? 89% 27 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "La Cultivat Pământul de la Fermă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a controla pe fermier sau pe sotia fermierului.


Instrucţiuni - Cum se joacă "La Cultivat Pământul de la Fermă": Ajuta pe acesti fermieri sa-si cultive parcele de pamant cu legume. Alege un caracter cu care vrei sa ajuti la plantarea si cultivarea legumelor si porneste la treaba. Incearca sa acoperi minim 80% din suprafata parcelei de cultivat, ferindu-te de puii de gaina, de closca si de intersectarile cu propriul sir pe care mergi. Foloseste bonusurile pe care le primesti in timpul jocului pentru a avea super puteri sau care te ajuta la munca.

Părerile celor care au jucat "La Cultivat Pământul de la Fermă"