La cules de mere

In acest joc frumos de cules mere din livada din colectia "Doli Doli" trebuie sa culegi merele din livada. Te uiti cu lupa pentru a vedea merele din pomi, dar si merele de pe jos, din iarba. In cosul din dreapta trebuie sa pui doar merele bune, iar in cosul din stanga trebuie sa pui merele stricate. Ai grija cand gasesti un mar, verifica-l atent si alege cosul in care trebuie sa il pui. Daca ai atins targetul de mere culese, treci mai departe la un nivel superior. Trebuie sa te grabesti, pentru ca jocul este contra cronometru, iar tu trebuie sa atingi targetul de mere culese inainte ca timpul sa expire.

Îţi place acest joc? 90% 30 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "La cules de mere" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a muta lupa cu care cauti merele. Apasa click stanga si tine apasat butonul in timp ce culegi un mar si il duci pana in cos.


Instrucţiuni - Cum se joacă "La cules de mere": Uitate cu lupa prin livada, in pomi dar si pe jos, cauta merele bune, dar si cele stricate. Cand ai gasit un mar, verifica-l daca este bun, apasa click standa si tine butonul apasat pentru a-l lua si a-l pune in cosul in care trebuie. Ai grija sa nu incurci merele sau cosurile. Daca atingi targetul de mere culese, treci la urmatorul nivel, daca nu, atunci poti sa mai incerci.

Părerile celor care au jucat "La cules de mere"