Jedi vs Jedi - Blades of Light

Un super joc cu Jedi din Star Wars in care trebuie sa lupti impotriva unu Jedi adevarat si foarte bine antrenat. Insa si tu esti la fel de bun si dupa mai mult antrenament cu Obi-Wan Kenobi vei putea sa iti elimini adversarul deoarece o sa capeti puterea stelelor. Foloseste corect sabia cu laser pe care o folosesc toti jedi si vei putea lovi adversarul tau cu o forta cat mai mare pentru a-i lua din viata. De asemenea trebuie sa te feresti si sa barezi loviturile pe care oponentul tau din lupta stelara ti le da. Fiecare dintre cei doi adversari din lupta din Star Wars va primi cate o sabie laser. Nava spatiala este in pericol, iar planeta pe care va veti lupta este destul de periculoasa, existand o mare posibilitate ca monstrii de pe ea sa va atace in orice moment. Lupta este foarte stransa iar armele ascutite din lumina laserului vor face diferenta in aceasta lupta nemaivazuta pe Pamant.

Jocul are mai multe runde de lupta pe care le poti juca daca te descurci cu sabia laser cu lumina colorata.

Îţi place acest joc? 34% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Jedi vs Jedi - Blades of Light" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a bloca atacurile, tasta A pentru a te roti, taste D pentru a ataca, iar tasta SPACE pentru a elibera energia din sabie (in cazul in care mai ai destula energie).


Instrucţiuni - Cum se joacă "Jedi vs Jedi - Blades of Light": Cu ajutorul controalelor ataca-ti adversarul si incearca sa te feresti la randul tau, de atacurile lui. Ataca si blocheaza loviturile primite de la oponent.

Părerile celor care au jucat "Jedi vs Jedi - Blades of Light"