Învaţă să faci Injecţii cu Dora

Dora este asistenta medicala si te invata sa faci injectii la pacientii bolnavi din joc. Fiecare pacient din joc este bolnavior si trebuie sa faca o mai multe injectii in fundulet. Pentru ca Dora este asistenta medicala de serviciu astazi, tu vei fi ajutorul ei. Ea va pregati funduletul pacientului cu lovituri de palma, iar tu vei face injectiile, la fel ca un medic.

Misiunea ta este simpla, dar in acelasi timp si destul de grea pentru ca trebuie sa memorezi locurile unde trebuie sa faci injectia. Dora va marca cateva locuri in care tu trebuie sa duci acul de la seringa si sa faci injectie. In momentul in care nu mai ai ser medicinal in tubul injectiei, trebuie sa mergi la recipientul cu medicament si sa umpli injectia. Medicamentele sunt foarte bune pentru pacienti, dar in acelasi timp sunt si foarte periculoase. Deci, trebuie sa fii atenta la locurile marcate cu o palma rosie si sa faci injectie exact in acele locuri. Daca nu faci corect injectiile, jocul se termina. Jucati-va de-a doctorul doar in jocurile online de pe POG sau cu papusile de acasa. Jocul este contra timp, deci trebuie sa faceti injectiile cat mai repede, pentru a nu se termina jocul.

Îţi place acest joc? 62% 13 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Învaţă să faci Injecţii cu Dora" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a face injectii.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Învaţă să faci Injecţii cu Dora": Este un joculet simplu in care trebuie sa o ajuti pe Dora sa faca injectii pacientilor bolnavi. Dora va marca locurile in care tu trebuie sa faci injectia, iar tu trebuie sa memorezi fiecare loc si sa faci injectia exact in locurile marcate si memorate de tine. Dora este o asistenta medicala, iar tu vei face o treaba foarte importanta ca un medic adevarat.

Părerile celor care au jucat "Învaţă să faci Injecţii cu Dora"