Instalatorul Plumber

Esti un instalator si trebuie sa repari tevile de apa pentru a evita inundarea incaperilor din joc. Fiecare camera are mai multe tevi si racorduri care trebuie aranjate in asa fel incat in momentul in care dai drumul la robinet ca sa curga apa prin conducta formata din bucatile de teava si coturi, sa poata ajunge la scurgere si sa nu inunde plansa de joc. Daca reusesti sa legi corect tevile si apa se va scurge in directia de evacuare, atunci ai castigat, daca nu, ai pierdut. Poti roti fiecare piesa in ce directie vrei, important este ca tevile sa fie conectate intre ele corect, sa nu existe scurgeri sau scapari pentru ca vei pierde.

Jocul are mai mule nivele pe care le poti juca pe rand. Fiecare nivel are anumite piese pe care trebuie sa le potrivesti ca intr-un puzzle. Acest joc pentru baieti este foarte frumos si are nevoie de indemanarea ta, dar si de o strategie corecta pentru ca fara a potrivi tevile nu vei reusi sa finalizezi joculetul. Pune-ti mintea si atentia la contributie pentru a putea invinge insalatorul Plumber.

Îţi place acest joc? 95% 19 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Instalatorul Plumber" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Instalatorul Plumber": Apasa click pe tevi si pe coturile de teava, pentru a le schimba intr-o alta pozitie, astfel incat sa formezi o cale pentru evacuarea apei de la robinet. In momentul in care crezi ca ai terminat lucrarea, apasa click pe robinet pentru a da drumul la apa.

Părerile celor care au jucat "Instalatorul Plumber"